pirmadienis, vasario 13, 2017

Studio 9 Socialinis Klubas - Restoranas (Resto-Club)


Keliauk su Augintiniu kritikė Foksė
Trečiadienis, pavargę po darbų žmonės tipena namo. O mes susiruošėme vakarienės į Studio 9. Kodėl būtent Studio 9? Nes tai vieta ne tik pavalgyti bet ir pasilinksminti įvairių renginių metu. Nes tai socialinis klubas - restoranas (resto-club). Nes "Esame gyvūnams draugiška vieta nuo pat atidarymo. Tikriausiai vieni iš pirmųjų Vilniuje pradėjome leisti svečiams atsivesti ir savo keturkojį. Dažniausiai svečiai lankosi su šunimis, tačiau priimame ir kitus gyvūnus (labai retai tačiau kartais ateina žmonės su šeškiuku ar kačiuku)." - teigė Rasa Kudžmaitė, darbuotoja atrašiusi į mano komentaro užklausą.


Keliauk su Augintiniu lankosi Studio 9
Taigi įėjome į vidų, prietema, staliukai, nemažai žmonių, pianinas. Ganėtinai jauku ir sakyčiau visai gražu, gaila tik kad niekas negrojo. Radome mažulytį staliuką kampe, kad galėtume netrukdomi prisėsti su augintiniu. Nemažai stalų “baro stiliaus” aukštas stalas su aukštomis kėdėmis, įkomponuota visokio dydžio staliukų, kad tiktų platesnių poreikių auditorijai. Mūsų apsilankymo metu prie staliuko priėjo trys skirtingi padavėjai, ganėtinai keista nors būtų visai liuks jeigu bent vienas iš jų būtų truputėlį linksmesnis. Pirma mergaitė atnešė meniu, greit padėjo ant stalo ir nubėgo, nespėjau net paprašyti vandens šuniukui. Antrasis padavėjas buvo vyrukas, tai pat labai nelaimingas, nors priėjęs gal trečią kartą galiausiai išspaudė šypseną ; ) Buvome dviese plius šuo. Norėjau sriubos, neaštrios, kad skrandukas nusiramintų vakarui ir šiltai pasiruoštų miegui. Sakė dienos sriuba daržovių, galvojau kaip visur daržovių sriuba paprasta, kažkas panašaus į naminę. Pasirodo ne, aštri daržovių sriuba. Plius gavau prie sriubytės batono (prancūziško), sudžiuvusio, matyt visą dieną jau stovėjęs, vos įkandamas. BET, šuniukui patiko toks traškutis. Mano kompanionas valgė burgerį, taip pat neliko labai sužavėtas. Tačiau abiems patiko bulvės atneštos kartu su burgeriu.

Keliauk su Augintiniu lankosi Studio 9
Maistas buvo ganėtinai brangus ir net nelabai skanus. Galvojau jau gal aš čia išpindėjusi ir niekas man neįtinka, tačiau pasiskaičiau atsiliepimus Studio 9 Facebook puslapyje ir vėlgi dauguma lankytojų turėjo nusiskundimų. Nežinau kaip buvo anksčiau, bet pastarieji pasikeitimai matomai nelabai į gerą. Vargšas žmogus atrašinėjantis visiems Facebooke ir turintis nuolat atsiprašinėti už kažkokius nesklandumus.
Prieš nueidama parašiau emeilą, paprašiau komentaro dėl draugiškumo gyvūnams. Stebėtinai greit gavau atsakymą, tai šioje srityje Studio 9 tvarkosi puikiai. Ir šaunuoliai darbuotojai bendraujantys socialiniuose tinkluose! Taip ir toliau laikykite frontą. Lieka turbūt tik palinksminti savo darbuotojus ir atpiginti arba patobulinti savo maistą, kad kainos ir kokybės santykis būtų padoresnis. Visumoje jei norite sušilti ir jaukiai pasėdėti ir nekeliate didelių reikalavimų maistui tai puiki vieta apsilankyti išėjus į miestą su augintiniu. Tai kol kas vienintelė vieta, kurioje net aplinkiniai žmonės skyrė minimaliai dėmesio mano augintiniui ir tai yra sveikintina.


Reikalavimai :

  1. Kokie gyvūnai įleidžiami? Įleidžiami visi gyvūnai , žinoma dažniausiai lankosi šunų mylėtojai su savo keturkojais , tačiau esame atviri ir kitų augintinių mylėtojams. 
  2. Kokio dydžio gyvūnai įleidžiami? Gyvūnų dydis nėra apribotas , įleidžiame ir mažus ir didelius.
  3. Ar yra kokie nors papildomi reikalavimai norint lankytis su gyvūnu? Prašome svečių , kad šuniukas būtų su pavadėliu , tiesiog, kad netrukdytų kitiems svečiams, tačiau jei šuo paklusnus ir laikosi prie šeimininko pavadėlis nebūtinas.
  4. Ar su gyvūnais galima užeiti visą laiką? Galima visą laiką.
  5. Ar turite gyvūnams skirtus bliūdelius vandeniui? Bliūdelius turime. Vasarą dalyvavome projekte, kurio metu turėjome šunims skirtų skanukų.
  6. Kaip reaguojate atsitikus incidentui? Atsitikus "nelaimei" visuomet sutvarkome , dėl aplojimo neturėjome incidentų , būna , kad šunys pradeda loti, bet šeimininkai patys susitvarko , dar neteko imtis jokių priemonių šiuo klausimu.
  7. Ar turite aplink kokį parkelį, žolės plotą, kur galima išbėgti su šuniu įkvėpti gryno oro? Turime vidinį kiemelį kur galima išeiti su keturkoju prasiblaškyti.

Gal turite pasiūlymų ar norėtumėte kad pirma patikrintume kokybę ir patogumą vietoj Jūsų? Sakykite! Man parašyti galite čia arba į VeidaknygęTaip pat mus galite sekti Instagrame. Jei norite atrasti naujas vietas patys tačiau nežinote kaip sužinoti kur galima lankytis su augintiniu rekomenduoju sekti Draugiški gyvūnams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą