ketvirtadienis, gegužės 04, 2017

Būsi Trečias - Mini Alaus Darykla / Restoranas


Foksė, keliauk su augintiniu, lankosi būsi trečias.
Šiandien lankomės daugelio gerai žinomame restorane - mini alaus darykloje "Būsi trečias". Tai vieta kur jūs galite ne tik paskanauti įvairių alaus kokteilių, bet ir numalšinti alkį ir pabendrauti su draugais niekieno netrukdomi. Čia jau lankiausi dešimtis kartų, tačiau vos antrą kartą su savo augintiniu. Tik įėję patraukėme į žaidimų kambarį ir ten kamputyje įsitaisėme, kad ir mums ir mes niekam netrukdytume ramiai pasisėdėti. Labai smagu kai atėjus su gyvūnu tokių kampučių yra!


Keliaus su augintiniu, Foksė lankosi Būsi trečias bare.
Žaidimų kambariu vadinu dėl to, kad ten pilna žaidimų ir ne tik. Todėl visad atėję su draugais galite rasti veiklos, kuri nebūtinai bus monotoniška ir visad ta pati. Iš tiesų, niekad nesu išbandžiusi nei vieno žaidimo, bet esu varčiusi keletą knygų. Smagu kai žmogus gali jausti jaukiai ir patogiai nors ir yra viešoje vietoje apsuptas nepažįstamų žmonių. Taip pat, panašu kad ten renkasi vien šunų mylėtojai. Taigi dar mums einant prie staliuko keli žmonės bandė kibinti šuniuką. Deja, retai kam pavyksta sėkmingai pakibinti mano augintinę, nes ji juk savarankiška panelė ir tik prieis prie jūsų pasilabinti, bet jeigu tik bandysite paglostyti žengtels žingsnelį atgal. Priėję pasirinktą vietelę ramiai sau prisėdome, įsikūrėme ir prie mūsų iškart priėjo padavėjas/barmenas su meniu ir pasiteiravo gal kažko norėtume. Aišku norėtume, būtų labai miela šuniukui vandens bliūdelis. Ir jie tam pasiruošę, netrukus atnešė bliūdelį su vandeniu.

Keliauk su augintiniu, maistas Būsi Trečias bare.
Po ilgų svarstymų ir malonaus "Būsi trečias" darbuotojo rekomendacijų nusprendėme valgyti trijų skonių vištieną. Labai rekomenduoju, patiko! Tik gal buvo kažkiek sausoka, koks padažiukas problemą puikiai išspręstų. Jokių nesklandumų ten būnant nekilo, aplinka ir žmonės malonūs, visi kalbina šuniuką, kuris nelabai į tokius draugus reaguoja. Vienintelis minusas tai jų komunikacija interneto platybėse. Nelabai noriai bendravo su manimi, užuomarša žmogus. Ilgai laukiau atsakymo, bet sulaukiau ir dalinuosi su jumis!

Taigi "Būsi trečias" tiks žmonėms norintiems ramiai pabūti, atsipalaiduoti ir praleisti laiką bei numalšinti alkį, kokybės ir kainos santykį puikiai atitinkančioje vietoje.


Reikalavimai:
  1. Kokie gyvūnai priimami? Katės, šunys, bet turi būti draugiški ir prižiūrėti (t.y. švarūs).
  2. Kokio dydžio gyvūnai? Visi, bet jei dideli pasiūlome staliuką kur nors tolėliau nuo praėjimo kad kas netyčia nepargriūtų.
  3. Ar yra kokie nors papildomi reikalavimai norint lankytis su gyvūnu? Jei šuo yra didesnis ir loja ar gąsdina kitus, tada prašome uždėti antsnukį. Jei atėjo dvi skirtingos kompanijos su šunimis prašome, kad pasirinktų sėdėti ne šalia vienas kito tam, kad šunys nepradėtųų "razborkių" :).
  4. Ar su gyvūnais galima lankytis visą laiką? Visą laiką.
  5. Ar turite gyvūnams skirtus bliūdelius vandeniui? Taip, visada galima paprašyti personalo.
  6. Kaip reaguojate atsitikus incidentui ? Jei gyvūnas pridirbą gamtinių, paprašome šeimininką išvalyti (žinoma įrankius tam duodame, o jei drasko paprašome šunį išvesti iš patalpų, nes jei žmogus taip pat elgiasi tai irgi netylime, o išprašome lauk :D.
  7. Ar turite aplink kokį parkelį, žolės plotą, kur galima išbėgti su šuniu įkvėpti gryno oro? Turime lauko terasą, kadangi terasa ne visa apstatyta stalais tai šunims yra vietos.

Gal turite pasiūlymų ar norėtumėte kad pirma patikrintume kokybę ir patogumą vietoj Jūsų? Sakykite! Man parašyti galite čia arba į VeidaknygęTaip pat mus galite sekti Instagrame. Jei norite atrasti naujas vietas patys, tačiau nežinote kaip sužinoti kur galima lankytis su augintiniu, rekomenduoju sekti Draugiški gyvūnams.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą