antradienis, liepos 04, 2017

Kempingas Slėnis


Keliauk su augintiniu lankosi kempingas Slėnis
Kaip ir kiekvieną savaitgalį Keliauk Su Augintiniu susiruošė į kelionę. Šiandien papasakosiu apie vietą kurioje lankėmės šaltu ir labai vėjuotu oru. Tai "Slėnis" - gerumo rezidencija. Tikruoju pavadinimu "Kempingas slėnyje". Taigi pradėkime nuo to kur ši vieta yra ir kas ten gero. Tai "sveikatingumo ir poilsio parkas" esantis Galvės ežero pusiasalyje. Ten anksčiau buvo Totoriškių dvaro teritorija ir pastatai. Ši sodyba amžiumi sutampa su Užutrakio dvaro sodyba. Tačiau anot "Slėnio" puslapio pati vietovė buvo žinoma jau nuo XIV a. Ši poilsiavietė yra plius minus 30 km nuo Vilniaus, šalia Trakų. ir su navigacija yra ganėtinai lengvai surandama.

Keliauk su augintiniu lankosi kempingas Slėnis įvažiavimo keliukas
Tiesa vaizdas nuotraukose ir realybėje stipriai skiriasi. Mes šią vietą pasirinkome radę kuponą, tai gerai kad su kuponu, kitu atveju turbūt būtume likę labai nepatenkinti. Taigi nuvykti ten tikrai nėra sunku. Pakeliui link Užutrakio dvaro. Keliukas siauras bet ganėtinai geros kokybės, teritorijoje taip pat sakyčiau labai geros būklės. Taigi atvykę radome registratūrą kurioje mus pasitiko malonus berniukas. Sakė va, yra geresnis laisvas kambarys tai duosiu jį. Galvojome valio! Gavome raktą ir nuvažiavome iki savo namelio. Teritorija tikrai ne maža, automobiliui pastatyti vietos užtektinai. Nepamirškime ir fakto kad mes ten lankėmės kai buvo šalta. Taigi ateiname į kambarį. Atrodo pakenčiamai, gražūs baldai, apžiūriu vonią o dar ir vonia su burbuliukais. Lyg ir viskas puiku. 

Keliauk su augintiniu lankosi kempingas Slėnis, namelis kuriame gyvenome,
Mūsų šildytuvas buvo įjungtas, registratūroje sakė jau kurį laiką. Bandėme jį ten kažkaip pareguliuoti kad šildytų stipriau, bet paaiškėjo kad čia jau tiek kiek galima. Na gerai, galvojome gal sušils, dar visa diena prieš akis. Ir spėkit kas buvo? Mums ten praleidus naktį kambaryje vis dar buvo šalta. 

Keliauk su augintiniu lankosi kempingas Slėnis, burbulinė vonia
O smagiausia dalis buvo kai sugalvojome pasinaudoti šiltu vandeniu. Principas toks: paleidi vandenį ir eini miegot. Atsikelsi ryte ir jau bus šiltas. Pirmą kartą pagalvojome kad galbūt nėra šilto vandens, nuėjome pasiklausti į registratūrą. Sako yra yra tik paleiskite ilgiau. Gerai, leidome leidome ir nieko. Na galvojau bent vakare įsijungsiu burbulinę vonią. Taip burbulinę! Ir karštame vandenyje atgausiu savo visus pojūčius ir atšilsiu suledėjusius kaulus. Iššifravau kaip ji veikia (televizoriaus radome ilgą ir išsamią įjungimo instrukciją, bet vat vonios reikėjo labiau), matėsi prieš mane daug žmonių irgi nežinojo kaip naudotis. Viskas nubraižyta, aplaužyta, o tereikia mygtuką paspausti. Taigi paleidau karštą vandenį iš čiaupo. Tikėjausi kad kol pribėgs sušils. Ir netikėtai patvino vonia, nes pasirodo čiaupas kiauras! Šiaip ne taip prisileidau puse vonios jau karšto vandens ir deja galėjau pamirkyti tik kojas, nes ten buvo taip baisiai šalta, kad be megztinio niekaip. Taigi turėjome neveikiančia burbulinę vonia, patvinusiomis grindimis ir plaukiojimu iki tualeto. 

Keliauk su augintiniu lankosi kempingas SlėnisVisgi nebuvo taip blogai, gražiai sudėlioti prie veidrodžio gulėjo higienai įprasti reikmenys. Turėjome švarius rankšsluosčius, veikiantį tualetą, mažą bet funkcionuojantį televizorių, didelę lovą ir labai superinę, adekvačia miegojimui tokiame šaltyje antklodę. Tokia stora ir šilta, kad tik po ja ir buvo šilta. Vaizdas pro langus taip pat buvo gražus, užliūliuojantis ežeras ir tolumoje stūksanti Trakų pilis. Kadangi buvome ne sezonu tai nelabai turėjome ką ten veikti, bet radome supynes, jachtas ir vandens čiuožyklą į ežerą. Keletas padailinimų, pagražinimų kad "Slėnis" neatrodytų toks saulės nualintas ir nublukęs padarytų net labai patrauklia vieta vasaros atostogoms. 

Norėjau gauti šeimininkų komentarą, bet deja nesulaukiau atsakymo tai jo nebus. Jei kada nors ateityje visgi nuspręs pabendrauti su manimi, atnaujinsiu šį įrašą. Taip pat šįkart nėra nuotraukų su mūsų eksperte, dėl šalčio ir netinkamų sąlygų fotografuotis ne lovoje. Nepykite.

Gal turite pasiūlymų ar norėtumėte kad pirma patikrintume kokybę ir patogumą vietoj Jūsų? Sakykite! Man parašyti galite čia arba į VeidaknygęTaip pat mus galite sekti ir InstagrameJei norite atrasti naujas vietas patys tačiau nežinote kaip sužinoti kur galima lankytis su augintiniu rekomenduoju sekti Draugiški gyvūnams.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą