penktadienis, rugsėjo 15, 2017

HOME Lunch Cafe

Keliauk Su Augintiniu lankosi HOME Lunch CafeVėjuotą dar ankstyvo pavasario savaitgalį Keliauk Su Augintiniu apsilankė vienoje populiariausių Lietuvos turistinių vietų - Trakuose. Trakai tai nedidelis miestelis su beveik 4.5 tūkstančio gyventojų. Tačiau tai turbūt vienas labiausiai savo kirčiavimą mėgstantis keisti pavadinimas. O jau patekus į tokį miestelį ir jį apžiūrėjus norisi ir sušildyti savo sušalusią nosį bei atitirpdyti kūną. Karštas sultinys ir kibinai čia geriausiai gali pasitarnauti.

Bet pirma, trumpai apie ekskursija po Trakus. Deja pilis nėra draugiška šunims, tai tik pro tvorelę į kiemą padirsčiojome ir sukome ratus iš lauko. Gerai kad yra daug kur nueiti ir pasigrožėti. Keliauk su Augintiniu ekspertė Foksė labai tikisi, kad kada nors galės pamatyti ir pilį iš vidaus. Tačiau dabar ne apie pilį. Dabar apie valgymą ir kibinus bei labai greitą ir keistai malonų dėdę iš HOME Lunch Cafe Trakuose. Mes daug apvaikščiojome ir sušalome (eilinį sykį) tai nusprendėme užeiti papietauti pas tuos kas yra draugiški gyvūnams .

Labai ačiū projektui "Draugiški gyvūnams" kad sužymėjo tokias vietas ir mums nereikėjo patirti to nemalonaus paprašymo išeiti, nes atsivedėme šunį. O dažnai būna, užeini ir turi pasiklausti ar galima, nes va atsivedei savo numylėtąjį keturkojį. Vietos pažymėtos lipduku su pėdute reiškia, kad drąsiai ten galite eiti ir tikrai nebūsite išvaryti. Taigi užėjome.
Labai graži vieta tiek iš vidaus tiek iš išorės. Buvo nemažai žmonių bet radome kamputyje staliuką (ant šiokios tokios pakylos) kur galėjome ramiai įsitaisyti su minimaliu žmonių vaikščiojimu pro mus. Sėdėjome lyg ant mažos scenos, bet labai jaukiai. Su vaizdu į žmones ir pilį pro langą, aišku kaina irgi atitinka aplinką ir vaizdą kurį matėme. Greit pribėgęs vyras, nepamenu vardo, įdavė meniu. Tada vėl greit atbėgęs, o kai sakau atbėgęs tai tikrai vos ne bėgte, priėmė užsakymą. Valgėme kibinus su sriuba. Skanu bet brangoka, už komplektą berods 10€. Užtat ir šuniukui buvo pasiruošęs, atnešė bliūdelį su vandeniu. Kas labai nustebino, tai kad jis ten tikrai, pats vienas, bet sukosi kaip vijurkas. Kol mes pavalgėme jis spėjo aptarnauti tikrai ne vieną staliuką ir net užsidaryti. Konvejeriu visi ten sukosi ir net mes jautėme šiokį tokį norą mus paskubinti.

Tai va pavalgėm tikrai skaniai ir šiltai. Išgąsdinom vieną vaikiuką, tiksliau pati mergaitė išsigando gulinčio po stalu šuns ir net mama nesuprato kas pasidarė. Sakau šuo po stalu. Tai va supratingi žmonės, vaikiuką pasodino į kitą stalo galą, kur ji vis žiūrėjo į mūsų kritikę Foksę ir rodė visiems koks gražus šuniukas. O pati kritikė praleido didžiąją laiko dalį ramiai sau po stalu gulėdama arba sėdėdama šalia ir prašydama kąsnelio kibino. Tikrai rekomenduoju užsukti jei norite trumpam prisėsti ir greit užkąsti. Ilgėliau pasėdėti ir paplepėti turbūt reiktų rinktis kitą vietą.

Gal turite pasiūlymų ar norėtumėte kad pirma patikrintume kokybę ir patogumą vietoj Jūsų? Sakykite! Man parašyti galite čia arba į Veidaknygę. Taip pat mus galite sekti InstagrameJei norite atrasti naujas vietas patys tačiau nežinote kaip sužinoti kur galima lankytis su augintiniu rekomenduoju sekti Draugiški gyvūnams.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą