ketvirtadienis, sausio 25, 2018

Nakvynė pas Romą Nida

Keliauk su augintiniu lankosi Nidoje Nakvynė pas Roma
Vasaros atostogas Keliauk Su Augintiniu leido Neringoje, kur aišku nepamiršta liko ir Nida. Savo atostogoms apsistojome svečių namuose "Nakvynė pas Romą". Mūsų ekspertė Foksė nebuvo labai patenkinta ilga ir varginančia kelione, tačiau vis tiek džiaugėsi galimybe pasitikti saulėlydį prie jūros ir pamatyti kažką naujo.

Kelionę planavome iš anksto, dar pavasario pradžioje. Nes važiavome ne tiesiai į Neringą, o keliavome net tris dienas. Atrodė jau viską suplanavom ir nakvynes draugiškas gyvūnams turime ir viskas bus puiku. Tačiau pasirodo kad aš neteisingai (ar sistemoje koks erroras įvyko) užbookinau mūsų nakvynę Nidoje. Ir įsivaizduokite, iki kelionės dar visas mėnuo, vakaras, aš lankausi pas nagučių fėją atlikti grožio procedūrų ir man kažkas skambina. Vieną kartą, antrą kartą, o telefonas rankinėje ir negaliu paimti, nagučius juk susigadinsiu. Kai pradėjo skambinti trečią kartą, nagų fėja nuėjo man atnešti.

Skambina nežinomas numeris. Sako tai mes laukiam, kada būsit? Sakau kur būsim? Ir paaiškėjo kad aš, kažkaip sugebėjau, užsakyti nakvynę birželį, vietoj liepos. Tačiau šeimininkė pasirodė ganėtinai draugiška ir per stebuklą, mums reikiamu laikotarpiu, atsirado dar vienas laisvas kambarys. Nors jau ir trivietis, bet mes juk trys. Kiekvienam po nuosavą lovą pats tas.

Keliauk su Augintiniu lankosi Nakvynė pas RomąKalbant apie lovas, tai ta dvigulė lova pasirodė visai ne dvigulė, o dvi atskiros sustumtos į krūvą. Su  nemažu tarpu tarp čiužinių 😂. Tačiau mums tai nebuvo labai didele problema, nes mes turėjome atliekamą antklodę, kurią panaudojome tarpui užpildyti. Na bet vis tiek, tai ne tas pats kas normali dvigulė lova. Kambarys buvo gražus, sutvarkytas, su balkono durimis į kiemą, kur veši labai gražus laiptuotas sodelis. Visai prie pat marių ir ne taip toli nuo jūros. Prie jūros galima patekti išėjus pro galines duris ir einant takeliu per mišką. Tvarkinga, prižiūrėta vonia padėjo kasdien jaustis smagiau.

Keliauk su Augintiniu lankėsi Nakvynė pas Romą
Patys šeimininkai pasirodė tokie ganėtinai įdomūs. Vyras, švelniai tariant, visad nepatenkintas ir gąsdinantis, o moteris, plius minus, buvo draugiška. Tik išvažiuojant labai sugadino mums nuotaiką ir bendrą visos viešnagės  įvaizdi. Įsivaizduokite, mes kažkaip susimėtėme ar išvykimas 11 ar 12 valandą, nes visur būna skirtingai. tad nusprendėme išvykti iki 11. Ir lygiai vienuoliktą ar galbūt 5 minutės po, dar nunešėme indus ar šiukšles į virtuvę ir prieš tai buvusi labai maloni viešnagė tapo nebemaloni. Romas piktai paaiškino kad jau turim išsinešdinti ir pasakius kad mes galvojome kad galbūt išvykimas 12 ir jau išjudame, buvo pasakyta kad visi taip sako ir specialiai neišvyksta laiku. Šeimininkė rūkydama kieme, antrino Romui. Ir vat išjudėjome sugadinta nuotaika ir viešnagės įvertinimas nuo labai super awesome nukrito iki mehh. Todėl nepamirškite išvykti laiku ir liksite daugiau nei patenkinti savo viešnage :)

Keliauk su Augintiniu lankosi Nakvynė pas RomąPo viešnagės susisiekus su šeimininkais, gavome labai gerų atsiliepimų apie mus ir mūsų šuniuką. Sakė tokių tvarkingų kaip mes nedaug. Dėl to nuo kitų metų viešnagės su gyvūnais taisykles jie žada griežtinti. "Tvarkingiems šeimininkams, kuriems augintiniai tikrai yra šeimos nariai, paliksime galimybę su depozitu". Kitiems deja šansų nėra, nes anot Irmos Baltrušaitienės kasmet daugėja šeimininkų kurie atvyksta su neprižiūrėtu gyvūnu, po kurių lieka blogas kvapas kambaryje. Taip pat jie dažnai palieka gyvūnus vienus, o patys išeina ilsėtis. Tie gyvūnai siaubia kambarius, staugia ir kitaip trukdo ramybę poilsiautojams. O svarbiausia, kad neretai žmonės atvyksta su gyvūnais, prieš tai net nepasiklausę ar galima ir dar atsiveža keletą jų.

Dėl tokių nesusipratimų, gyvūnų mylėtojai bus priimami tik su depozitu ir tik iš anksto suderinus.

P.S. Atsiskaitymas ten tik grynais arba pavedimu.

Gal turite pasiūlymų ar norėtumėte kad pirma patikrintume kokybę ir patogumą vietoj Jūsų? Sakykite! Man parašyti galite čia arba į Veidaknygę. Taip pat mus galite sekti InstagrameJei norite atrasti naujas vietas patys tačiau nežinote kaip sužinoti kur galima lankytis su augintiniu rekomenduoju sekti Draugiški gyvūnams.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą